Бузівський заклад дошкільної освіти "Сонечко"

 





News

News: 98
May 8, 2023

День пам'яті та примирення

8 травня в Україні та світі вшановують пам'ять тих, хто поліг у бою, захищаючи рідну землю під час Другої світової війни. Особливо важливим День пам'яті та примирення є сьогодні, коли росіяни вже щодня атакують українські міста. Дорогі друзі! Нехай пам'ять про подвиги наших предків, які відстоювали мир та свободу, завжди залишається в наших серцях. Нехай вони будуть назавжди у нашій пам'яті.
Apr 20, 2023

День вдячності волонтерам

В Україні та світі День вдячності волонтерам щороку відзначають 20 квітня. Сьогодні в Україні до волонтерів ставляться по-особливому. Адже після 24 лютого 2022 року волонтерський рух показав усьому світові, що це потужна сила, яка здатна організовувати, об’єднувати та допомагати розв’язувати серйозні питання. Крім того, українські волонтери – це головна підтримка для ЗСУ. Вони виробляють та знаходять необхідні речі, продукти, речі першої необхідності, підтримують моральний дух бійців. Також волонтери допомагають дітям й дорослим, піклуються про здоров’я тварин, забезпечують їхній комфорт та безпеку. Тому для українців 20 квітня – це справді вагомий день, адже наші волонтери особливі, мають здатність знаходити будь-що за короткий проміжок часу та за будь-яких умов!
Apr 16, 2023

Великдень

Своє привітання з Великоднем хочу розпочати з головного – побажати якнайшвидшої перемоги та миру всім нам і нашій Україні. Великдень символізує перемогу життя над смертю, світла над темрявою. Сьогодні ми по-новому переживаємо боротьбу добра і зла. Віримо в перемогу України та мирне небо над головою!
Apr 9, 2023

Вербна Неділя

З вербною неділею вітаю, Всіх благ я від душі бажаю! Нехай думки чистіші стануть і світліші, А люди щирі і добріші! Хай череда щасливих років Складає світлих днів букет! Хай щастя, наче той метелик, Змахнувши крильцями, іде на злет! Хай кожну промайнувшу мить Осветить сонця ясний блиск, А кожний промайнувший час Хай стане радісним для Вас!
Apr 2, 2023

Міжнародний день дитячої книги

Щороку 2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає День дитячої книги. Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незнайомий світ, знайомить з невідомими раніше істотами, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості.
Mar 10, 2023

День Державного гімну України

В Україні 10 березня відзначається День Державного гімну, одного з головних символів держави поряд з прапором і гербом, повідомляє УНН. Цього дня у 1865 році в польському місті Перемишль уперше прозвучав твір композитора Михайла Вербицького на слова поета Павла Чубинського «Ще не вмерла Україна». Верховна Рада України затвердила музичну редакцію Державного Гімну 15 січня 1992 року, а 6 березня 2003 року парламент України ухвалив Закон «Про Державний Гімн України» на музику Михайла Вербицького зі словами першого куплету і приспіву пісні Павла Чубинського «Ще не вмерла Україна».
Feb 21, 2023

Міжнародний день рідної мови

Сьогодні, 21 лютого 2023 року, відзначається Міжнародний день рідної мови. Цього дня всі українці віддають шану своїй рідній мові, незважаючи на війну з Росією та прагненням російського уряду знищити українську мову та її носіїв.
Feb 20, 2023

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна вшановує пам'ять героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави. 9 років тому під час Революції гідності в центрі Києва відбулися масові розстріли протестувальників. Цьогорічна кампанія вшанування, яка триватиме з 15 по 20 лютого, пройде під гаслом «Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни». Організатором заходів є Національний музей Революції Гідності.
Feb 16, 2023

День єднання

Вітаю зі святом! В цей день хочеться побажати, щоб ти та всі українці, які вірять у перемогу та наближають її всіма силами, завжди були здоровими, рішучими та вмотивованими! Хай завжди тебе окриляє єдність нашого народу, віра та жага перемоги!
Feb 15, 2023

Стрітення Господнє

Нехай в цей світлий зимовий день в душах наших оселиться надія, віра в добро і спокій. Бажаю, щоб хороші дні ніколи не закінчувалися, сонце завжди світило над головою, а діти радували дзвінким сміхом і яскравими посмішками. Зі Стрітенням Господнім!