Бузівський заклад дошкільної освіти "Сонечко"

 





News

News: 98
Apr 22, 2024

День Землі

Виховна година зі святкування Дня Землі.
Apr 16, 2024

Пожежі

Провели день пожежної охорони.
Apr 11, 2024

ТИЖДЕНЬ ФІНАНСОВОЇ ОСВІТИ

Плідно пройшов тиждень . Вивчали та грали.
Apr 10, 2024

Наші будні

Будні вдитячому садочку минають дуже весело і цікаво. У дітей зовсім немає часу нудьгувати. Діти активно проявляють себе в малюванні, констроюванні, ліпленні, аплікації.
Jan 27, 2024

День па'яті Героїв Крут

29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут — саме там у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Своєю кров’ю, душею і своєю працею він, як і будь-який інший народ, прагне до життя і благополуччя.
Jan 27, 2024

День пам'яті жертв Голокосту

27 січня, у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. У період Другої світової війни геноцид, влаштований нацистським режимом, призвів до знищення третини усіх євреїв світу. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року.
Jan 22, 2024

День Соборності України

Вітаю з Днем Соборності України! Щиро бажаю завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію.
Jan 21, 2024

Міжнародний день обіймів

Вітаю всіх з днем обіймів! Випромінюйте радість, даруєте позитив і посмішки. Обіймайтеся частіше і заряджайте всіх скептиків хорошим настроєм. Обійми зближують, розфарбовують сірі будні і вносять в життя радісні миті.
Jan 12, 2024

Всесвітній день дочки

12 січня відзначається свято Всесвітній день доньки. Воно є одним із низки сімейних свят, коли вшановують матір, батька, сина, братів та сестер. Загалом у календарі є декілька дат, присвячених донькам. Так, щорічно 25 квітня відзначається День доньки, а ЮНІСЕФ відводить під це свято останню неділю вересня. День доньки – це насамперед свято любові, тепла й турботи. До того ж це чудовий привід привітати своїх доньок зі святом і приділити їм трохи більше уваги, ніж зазвичай.
Jan 11, 2024

Всесвітній день "Дякую"

Найввічливіший день у році – 11 січня. Цього дня відмічається всесвітній день „спасибі”. Ми чудово розуміємо значення гарних манер, їх необхідність у повсякденному житті, але найчастіше ми висловлюємо подяку ніби мимохідь, не замислюючись про її значення. А між тим слова подяки мають дивовижні властивості, але вимовляти їх не можна, коли людина знаходиться у роздратованому стані. Психологи вважають, що слова вдячності – це знаки уваги, вони є усними „погладжуваннями” і здатні зігріти своїм теплом.